Bevásárló közösség

Csatlakoznál a Forrás Bevásárló Közösséghez? Mutatjuk hogyan tudsz!

(A jelentkezési felülethez görgess lejjebb!!)

1. Vásárlóként érdekel a bevásárló közösség?

Ha Te is a személyességen és bizalmon alapuló vásárlás és az egészséges, környezetbarát élelmiszerek híve vagy, akkor csatlakozz kezdeményezésünkhöz az alábbi űrlap kitöltésével, mint vásárló! A felnövekvő generációk máris hálásak e tettedért!

2. Termelőként csatlakoznál?

Felkeltette kezdeményezésünk az érdeklődésedet? A termelők belépéséről a bevásárló közösség szabályzata hivatott dönteni, mely a közösség igényeinek kifejeződése, s melyet a közösség fogad el, módosít, ha szükségét látja. A szabályzatra egy szakmai stáb ad ajánlást a közösség részére, mely készülőben van. Ez ne szegje kedvedet, ha a fent leírtak szellemiségével egyetértesz jelentkezz mindenképpen, azonnal küldjük a belépési feltételeket, ahogy elkészültünk vele! Érdeklődésedet ugyancsak az alábbi űrlap kitöltésével tudod jelezni felénk!

3. Minden kezdet nehéz...

...mondani szokás, de mi a befektetett munkában, a szorgalomban hiszünk, mely idővel meghozza gyümölcsét és remélhetően a bevásárló közösség sok más portékáját is! :) Várjuk mindazok jelentkezését, akik idejükkel, energiájukkal e jó cél elérését szeretnék segíteni, független attól, hogy termelőként vagy vásárlóként szeretnél részt venni a bevásárló közösségben! Igyekszünk tudásodnak, érdeklődésednek megfelelően bevonni benneteket a közös munkába, hogy az mindannyiunknak örömöt okozzon! Ha csupán hetente egy árva órácskát tudsz erre szánni, akkor se habozz, várunk csapatunkba, jelentkezz alább! :)

Jelentkezés

Ha a bávásárló közösséggel kapcsolatosan további információk érdekelnek látogass el ide: http://www.mznt.hu/bevasarlo-kozosseg/